Такса

Таксата за медиация е: 100 лв./час 

Таксата е за труда на един медиатор. Тя не включва други необходими разходи – те се обсъждат предварително със страните, протоколират и заплащат отделно.

Таксата важи и за дистанционните и онлайн срещи и кореспонденция.

След уговаряне на конкретна среща-медиация, се заплаща предварително за един час. Плащането на останалата сума, според времетраенето на медиацията, се извършва веднага след края на конкретната среща. Таксите се поемат от двете страни по равно, освен ако те не уговорят друго.

При сложни случаи на търговскa медиация и имотни спорове се взема предвид и имуществения интерес/цена на спора.

Ако някоя от страните се чувства материално притеснена в момента, но много иска медиацията да се случи, винаги можем да проявим гъвкавост и разбиране.

Една среща по медиация, обикновено продължава около 3-4 часа. В случаи с повече сложност и участници, продължителността е 4-5 часа. За разрешаване на един спор, обикновено са достатъчни 3-4 срещи, а при сложни случаи – 6 срещи.

  • Еднократна консултация в случаи, в които не е налице готовност за медиация: 150 лв./час, платими предварително по банкова сметка:

ТБ „Алианц Банк България“ АД,

BIC – BUINBGSF,

IBAN BG22BUIN74441095904116

За записване: на тел: +359 8 8743 3478  или попълнете следния формуляр.

! За повече информация и съобразяване с конкретните Ви нужди и възможности, моля свържете се с мен. За предлагани промоции и специални отстъпки, следете в блога.

Работата ни с всеки клиент е партньорство! В него Вие можете да сте спокойни, че работите с най-успешните медиатори-практици в България, даващи най-доброто от себе си и резултатите зависят преди всичко от Вас!

Общи условия

Полезни отговори

Как да изберем медиатор

Място

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*