Един от емоционалните отзиви за книгата „В храма на медиацията“

Яна Павлова е публикувала един много емоционален отзив за книгата „В храма на медиацията – как е на практика“ в ozone.bg. Благодаря!

Книга, написана на езика на сърцето.“

„Още с първите страници сякаш наистина встъпих в Храм.. озовах се в Храма на самото си сърце, защото точно там ме заведе Катина, в Храма на Сърцето – нейното и моето.. пристъпвах с притаен дъх, зашеметена от разтърсващи, изтръгващи ридания от дълбините ми моменти.. от просветляващи погледа, мисълта, сърцето ми прекрасни човешки слова.. Слова, силни и ясни, отмиващи болезнени и вече ненужни обвивки.. превърщах се в истинска пеперуда.. лека и радостна.. За мен бе дълбоко пречистващо и пренареждащо ме преживяване, да се докосна до аха-медиацията на Катина, встъпвайки в Храма на сърцето ѝ.. защото тя е миротворец, който я живее и я прави със сърцето си.. Но каквото и да напиша тук, няма да ви пренесе там – в Храма.. все едно да описвам с думи водопадите Ниагара.. Трябва да се преживее…“ 

(Яна Павлова)

Още отзиви

P.S. КК. Получавам множество съобщения от малките градове в страната с питане за удобен начин за поръчка на книгата за медиацията. Един доста удобен вариант е ozone.bg.

Също и като ми пишете тук или на мейла на екипа: ahaya.society@gmail.com или nowness@abv.bg, за да ви я пратим чрез куриер. Включително за предложение на отстъпки и безплатни доставки.

Важи и за интересуващите се малки и големи и още по-големи книжарници и библиотеки.

Ахвам с радост, че идеята стига до там, откъдето е тръгнала преди стотици години – малките общности и чоВещината, която извира в тях за общото добруване ♡ Благодаря!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*