„Това е най-доброто съчетание за автор на текст, който друг юрист ще чете!“

„Скъпа Катина, обръщам се към Вас така, защото така Ви чувствам, а усещам, че няма да възразите на това обръщение. Сега по същество.

Стигнах до 23 страница. Преди малко започнах да чета книгата, но чета, чета, виждам каква блестяща юридическа страна има изложението и започнах да се замислям какво става, та така до 23 страница. Казах си, да не би да е ползвала консултанти авторката, все пак реших да погледна на гърба на книгата дали има нещо за Вас / мой пропуск, не бях го направила / и що да видя, колега юрист! Възхитена съм!

Това е най – доброто съчетание за автор на текст, който друг юрист ще чете!

Сега съм още по – вдъхновена, за да продължа да чета! Началото е вдъхновяващо, не само, защото сте колега!

Имах нужда да споделя възхищението си и спокойствието, че ще чета едно пълноценно представяне на темата, включително от правна страна и от човешка страна, написано от колега. Изобщо четенето ще е и ползотворно, и приятно! Благодаря още веднъж!“ – Златина Георгиева, юрист


Благ♡даря! Спомних си, че когато пишех тази книга, една от целите ми бе да хвърля мост над голяма бездна - между право и психология. Две ключови области в живота ни, които според мен е нужно и естествено да вървят ръка за ръка. Да са посев и плод на Човечност и Човещина. Точно, както е вътре в мен през целия ми житейски път. Нека Е! - Катина Клявкова, медиатор (юрист и психолог)

Много ме зарадва този отзив, защото е ЗА нещо, което наистина е game-changer и up-lifter за отношенията и нагласите в обществото. А за мен е знак за повече надежда сред професионалистите, заземена с отговорност и смирение…
Може да е win-win…и нека да е win-win…!

Отзиви

Още отзиви

и Обратни връзки

За поръчка

За автора

Обучение за медиатор

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*