Късметче на деня: Свещеният момент

Нали познавате това приятно чувство, когато долетят думи, изказани от друг, сякаш сте ги казали самите вие?!

Какво ви докосна в съзвучие днес?

Ето го за мен:

„Когато открием, че сме подразнени от нещо, това е свещен момент, в който можем да изберем да узнаем истината и да влезем много по-надълбоко.

Това е моментът между натискането на спусъка и нашата реакция към него, който носи такава дълбока мощ.

Можем също да изберем да останем подразнени и да слезем по нормалния досега път на преработване на болката, и това също е ок. Можем да вземем толкова много животи, колкото ни трябват, за да го преработим.

Все пак, знаейки, че в някакъв момент от настоящия ни живот можем да използваме по различен начин нашите емоции и чувства, за да ги превърнем в гориво за божествено творене, това просто може да бъде достатъчно, за да ни убеди, че наистина има и друг, и то напълно естествен, начин това да се случи.

Любовта към нас самите и нашата собствена стойност са тези, които ни дават силата да направим избора да се изцелим. И никой или нищо не може да ни свали от пътя ни, когато изберем това. Ние ставаме художниците на своите животи.“ – Шанън Порт ♥

Вдъхновен свещен ден!

¡ Имате ли въпрос за конкретен случай, в който сте участник? Искате ли да заявите ваша нужда/случай за разрешаване?– можете да го направите така.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*