Такса

Таксата за медиация е: 100 лв/час.

*Таксата е за труда на 1 (един) медиатор. Тя не включва други необходими разходи – те се уговарят предварително със страните, протоколират и заплащат отделно.

*Таксата важи и за дистанционните и онлайн срещи и кореспонденция.

След уговаряне на конкретна среща, се заплаща предварително за 1 (един) час. Плащането на останалата сума, според времетраенето на процедурата по медиация, се извършва веднага след края на всяка конкретна среща, освен ако страните и медиатора не уговорят изрично друго. Таксите се поемат от двете страни по равно, освен ако те не уговорят друго.

* При случаи на търговскa медиация и имотни спорове се взема предвид и материалния интерес/цена на спора (в размер на 2% от тях).

*Ако някоя от страните се чувства материално притеснена в момента, но много иска медиацията да се случи и сподели това с медиатора при подаване на заявката за медиацията, можем да проявим гъвкавост за плащането.

* При случаи, в които има повече от две страни (например училищна, имотна, търговска медиация) броя на необходимите индивидуални и общи срещи зависи от броя на страните и следва да се има предвид от тях при подаване на заявката им за медиация.

Една среща по медиация, обикновено продължава около 3-4 часа. В случаи с повече сложност и участници, продължителността е 4-5 часа. За разрешаване на един спор, обикновено са достатъчни 3-4 срещи, а при сложни случаи – 6 и повече срещи.

*Еднократна консултация в случаи, в които не е налице готовност за медиация: 150 лв/час.

Банкови сметки за плащане на сумите са:

титуляр Ахая ООД, ТБ „Алианц Банк България“ АД,

BIC – BUINBGSF, IBAN BG22BUIN74441095904116

или

титуляр Катина Клявкова / Katina Klyavkova,
ТБ „Алианц Банк България „АД / Allianz Bank Bulgaria,
BIC: BUINBGSF, IBAN: BG16BUIN76601068097417

За подаване на заявка: тел: +359 8 8743 3478  или чрез следния формуляр.

! За повече информация и съобразяване с конкретните Ви нужди и възможности, моля свържете се с мен. За предлагани промоции и специални отстъпки, следете в този блог и в сайта.

Работата ми с всеки клиент е равностойно партньорство!

В него Вие можете да сте спокойни, че работите с можещ и напълно отдаден медиатор-практик, 

а резултатите зависят и от Вас!

Общи условия

Място

Полезни отговори

Наръчник

Как да изберем медиатор

Център за медиация Ахая

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*