Медиацията днес: Пътят на партньорството. И партньорството по пътя.

 

Днешната медиация бе със семейство, което минава през големи предизвикателства в отношенията помежду си. Но искат да си останат семейство и да намерят новата врата в това, което изглежда като непристъпна стена и да преминат нататък…

Хубаво е да не бързаме да срязваме това, което може да бъде разплетено, нали?! 🙂

Още една двойка личности, които предпочитат да направят това с партньорски подход, защото е „интелигентен, икономичен, естествен и си пасва със светоусещането ни“.

Партньорството е път и също така е и настройка, похват по пътя ни. Вървим си ние и ставаме все по-добри партньори с многообразните себе си и с другите, именно като сме настроени и действаме на тази честота. Предизвикателствата в отношенията ни изникват и питат – дали всичко, което сме научили дотук, всъщност ни служи? И как? И моделираме, правим го веднага да ни служи.

Чувайки се – самите себе си и един друг.

Това се случва реално в срещата-медиация: в конкретна ситуация – ключова, събрала в себе си огромна история, нажежена, спорна, ‘бременна’ точно сега, се стига до конкретни резултати – съгласуван план, общ проект, договор, споразумение, спогодба.

Из обратната връзка от участниците:

„- Честно казано бях скептичен, но сега съм възхитен! Много мой тип общуване е това. А аз общувам с много хора в ежедневието си. Изключително професионална работа и ми беше много полезно и приятно!“

„- Катина, благодариме ти за срещата!!! Успя да ни заредиш с много позитивна енергия. И ние да се заредим един-друг. Ще я пазим. Прегръщаме те. Вълшебнице!!

Ехото в мен след срещата: Ах, хора… беше Голямо 🙂 Отвъд думите е… чудотворни сме заедно като се срещнем в нулевата точка. Чувствам огромна радост и привилегия да присъствам в това. Благоговея. Благодаря ♡♡♡

Обратна връзка от свързалата ги с мен, тяхна приятелка:

“ – И те се чувстват така. Царяла сърдечна атмосфера в дома им… Вълшебство!!! 🙂 ♡!

¡ Имате ли въпрос за конкретен случай, в който сте участник или страничен наблюдател? Искате ли да заявите случай за разрешаване?– можете да го направите така.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*