Сертифициращо обучение за медиатори – Ноември 2023

Остават две места за скорошната ни група на Сертифициращото обучение за професионални медиатори през Ноември 2023 г.
Ако усетите резонанс – пишете ни! Избираме се взаимно и градим здрава общност от силни професионалисти. Обучението е подходящо и полезно за всички, които работят с хора за конструктивна комуникация, човечност и човещина в общуването.
Следващи дати? Поради честите ми пътувания за личностно и професионално развитие и преподаване в чужбина следващо обучение ще можем да проведем през Ноември 2024г.
Какво казват участниците за него? Например:
„Малко след това обучение по медиация, участвах в друго обучение от основната ми работа свързано с продажби и по-добра комуникация с клиенти.
И ни разделиха на две групи и на всяка група сценарий. Задачата е давана, мисля в Харвард и много малък процент стигат до решение за определеното време!
Та задачата беше (по памет пиша): ние сме две лаборатории за биологично оръжие и има биологична заплаха за група от хора съответно ма нашата лаборатория например за Щатите на другата за Канада. И на двете са ни нужни определен вид портокал, за производството на антидот и спасяване на хората. Единствен производител на един остров, който може да ги достави. Но и на двете лаборатории са им нужни определени тонове и той ги продава на една и съща цена, като се е срещнал и с двете компании…
Та се сетих за притчата за портокала ❤️, която разказа и я има и в книгата! И си казах: да подходим различно ! И заедно… за няма 10 минути разбрахме, че всъщност ни трябват различни части за портокала ! Помогнахме на хората да се спасят, разделихме си сумата и всички бяха доволни ! Това не е стандартна обратна връзка, но ми се прииска да споделя…❤️
– Павел Панайотов, психолог, хипонотерапевт и психотерапевт
Повече информация за обучението: ТУК
"Blessed are the peacemakers on Earth for they awaken blessings among us all." - W. Shakespeare
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*