Център за медиация Ахая

Център за Медиация Ахая е с мисията да отваря и гради ежедневно пътя на миротворчеството, медиацията и win-win споразумяването, за доброто на всички.

Предлагаме Ви: медиации по конкретни случаи, тренинги и професионални обучения, коучинг и консултации, партньорски проекти.

Общи условия

Правила на работа

Етични стандарти

Аха!демия за медиатори се ражда с цел да сертифицира, тренира и събира тези медиатори, които са истински мотивирани и отговорни, като подкрепя и разгръща качеството на работата им с тънкостите на аха-подхода.

Гордеем се с вече повече от 50 ахадемици медиатори в страната и в чужбина. И то, не просто медиатори, получили сертификат и вписани в ЕРМ към Министерство на Правосъдието. А такива медиатори, обучени в нарочно малка група, със специално внимание и грижа, по високи международни изисквания и стандарти, добре проверени в практиката.

Сертифициращ тренинг за медиатори и Надграждащи тренинги

Цените и мястото на провеждане се актуализират всяка година.

Мрежата от ахадемици медиатори у нас и по света е на Ваше разположение, ако търсите успешен професионален медиатор в района си на местоживеене или в сферата си на дейност.

Списък на медиаторите в Център за медиация Ахая

Списък на обучените медиатори
Препоръчани от Ахая медиатори

! Рекламният ни принцип е: от уста на уста!

Оказа се, че 1 на всеки 6 от участниците в медиации, сред които са много скептици, впоследствие се записва в тренинга ни за медиатори, а 95% от клиентите ни от медиации и тренинги, ни препоръчват проактивно на свои познати и приятели.

Общността на ахадемиците медиатори се събира регулярно, зареждайки света с чудесна миротворческа енергия в разнообразни прояви.

Благодарни и смирени сме пред това!

Контакт с нас

Онлайн консултация

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*