Обучения и Консултации

В този блог „Медиация на чай“ пиша и предлагам професионалната си подкрепа като медиатор лично аз – Катина Клявкова. Работя в няколко основни насоки:

Медиация с аха-подход

Консултации *

Обучения

Книга и Бележник

* Индивидуалните консултации за вътрешен мир в кризисни моменти реализирам онлайн и лице в лице. Осъществявам ги също чрез авторския си аха-подход, който прилагам успешно от 20 години насам и е мощно продуктивен в два плана:

1. Вътре-личностен - работа с вътрешния мир на личността - за вътрешен баланс и центриране, трансформиране на вътрешни конфликти и нагласи, развитие на вътрешния миротворец.

И

2. Между-личностен - работа за мир във взаимоотношенията с другите - чрез съзнателен и свързващ диалог, среща и пре-договаряне.

Заедно с това управлявам Център за медиация Аха!я – активно работещ, ползотворен и успешен център за медиация, който създадохме заедно с любими партньори и съмишленици:

Център за Медиация Ахая

Като учредител, водещ партньор и ментор на ЦМА имам честта и смирението да работя в него заедно с чудесен екип, общност и висококачествена мрежа от аха медиатори в цяла България и по света (над 300), обединени от обща нагласа за истинската медиация, основни ценности и цели. За високото качество на медиацията и обученията, които предлагаме свидетелстват обратните връзки от доверители, колеги и партньори.

Предлагаме медиация и ко-медиация с опитни и силни аха медиатори; супервизия за начинаещи медиатори (преминали базово обучение в ЦМА) и обучения по медиация – както сертифициращи, така и надграждащи, специализирани.

Най-търсени и единствени по рода си заради аха-подхода, са Сертифициращото ни обучение за професионални медиатори и надграждащото обучение по Трансформираща медиация.

Можете да прочетете повече на сайта на центъра: www.mediation.ahaya.org

! ДОБРОВОЛЦИ! Ако усещате резонанс с моята нагласа и с аха-подхода, ако усещате силен вътрешен подтик да подкрепите миротворческата мисия на Център за медиация Ахая и да се развивате личностно в тази синегрия - пишете ми. Можем да се окажем ключови партньори по пътя!

„Тайната на живота е в три думи: промяна чрез взаимоотношения.“

– Кришнамурти и Център за медиация Ахая (Партньорски взаимоотношения)

Как да изберем медиатор?

Книга за медиацията

Център за медиация Ахая

Обучение по медиация

Професия медиатор

Аха подход в медиацията

Свържете се с нас

Медиаторите в България, обучени от ЦМА с уникалния професионален аха-подход, са над 100. Списъкът се разширява непрекъснато.

Ако търсите аха медиатор с успешен опит в своя район,

обадете се да ви свържем!

Sbirka.Centar.za.mediacia.Partnershipsиtraining.mediatori.aha.prolet.2016

ahademici-1

CMPV.hands.together.1

 Към страницата на Център за медиация Ахая

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Обучения и Консултации

 1. Здравейте Катина.

  Разбрах за Вас и обучението Ви по медиация от Инес Райчева; А с Инес се запознахме преди около месец на един неформален образователен форум, където в почивката бързо се отнесохме в разговори на общи теми (като ‘психология’ и ‘Dharma’). След седмица-две Инес си нема̀ работа да ми подхвърли, че таман завършва един курс по медиация, който смята че ще ме заинтересува. And here we are.
  Защо Ви пиша?
  Как може да разберем дали си ‘пасваме’ и дали аз ставам за медиатор?
  (Отделен въпрос е: ‘Имат ли нужда България и света от още един медиатор?’, както и ‘Медиатор къща храни ли?’)

  Поздрави,
  Станислав

  • Здравейте, Станислав! Радвам се, че се намираме чрез прекрасна млада дама, в името на човечността. Ако все още Ви интересува темата за професионален медиатор, препоръчвам Ви да разгледате книгата ми „В храма на медиацията – как е на практика“. Относно отговора на въпросите Ви, ето го накратко: да и много зависи КОЙ е този медиатор и с каква нагласа е 🙂 Повече информация за обученията ни можете да открриете тук и на http://www.mediation.ahaya.org . Успех!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*