Обучения и Консултации

В този блог „Медиация на чай“ пиша и предлагам професионалната си подкрепа като медиатор лично аз – Катина Клявкова. Работя в няколко основни насоки:

Медиация с аха-подход

Консултации *

Обучения

Книга и Бележник

* Индивидуалните консултации за вътрешен мир в кризисни моменти реализирам онлайн и лице в лице. Осъществявам ги също чрез авторския си аха-подход, който прилагам успешно от 20 години насам и е мощно продуктивен в два плана:

1. Вътре-личностен - работа с вътрешния мир на личността - за вътрешен баланс и центриране, трансформиране на вътрешни конфликти и нагласи, развитие на вътрешния миротворец.

И

2. Между-личностен - работа за мир във взаимоотношенията с другите - чрез съзнателен и свързващ диалог, среща и пре-договаряне.

Заедно с това управлявам Център за медиация Аха!я – активно работещ, ползотворен и успешен център за медиация, който създадохме заедно с любими партньори и съмишленици:

Център за Медиация Ахая

Като учредител, водещ партньор и ментор на ЦМА имам честта и смирението да работя в него заедно с чудесен екип, общност и висококачествена мрежа от аха медиатори в цяла България и по света (над 300), обединени от обща нагласа за истинската медиация, основни ценности и цели. За високото качество на медиацията и обученията, които предлагаме свидетелстват обратните връзки от доверители, колеги и партньори.

Предлагаме медиация и ко-медиация с опитни и силни аха медиатори; супервизия за начинаещи медиатори (преминали базово обучение в ЦМА) и обучения по медиация – както сертифициращи, така и надграждащи, специализирани.

Най-търсени и единствени по рода си заради аха-подхода, са Сертифициращото ни обучение за професионални медиатори и надграждащото обучение по Трансформираща медиация.

Можете да прочетете повече на сайта на центъра: www.mediation.ahaya.org

! ДОБРОВОЛЦИ! Ако усещате резонанс с моята нагласа и с аха-подхода, ако усещате силен вътрешен подтик да подкрепите миротворческата мисия на Център за медиация Ахая и да се развивате личностно в тази синегрия - пишете ми. Можем да се окажем ключови партньори по пътя!

„Тайната на живота е в три думи: промяна чрез взаимоотношения.“

– Кришнамурти и Център за медиация Ахая (Партньорски взаимоотношения)

Как да изберем медиатор?

Книга за медиацията

Център за медиация Ахая

Обучение по медиация

Професия медиатор

Аха подход в медиацията

Свържете се с нас

Медиаторите в България, обучени от ЦМА с уникалния професионален аха-подход, са над 100. Списъкът се разширява непрекъснато.

Ако търсите аха медиатор с успешен опит в своя район,

обадете се да ви свържем!

Sbirka.Centar.za.mediacia.Partnershipsиtraining.mediatori.aha.prolet.2016

ahademici-1

CMPV.hands.together.1

 Към страницата на Център за медиация Ахая

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*