Ах!туално интервю за медиацията – с въпросите на Нина Колева, БНР

Днес беше прекрасен ден за гостувания.

Започна с един от всеизвестните сърцати и истински журналисти в България – Нина Колева от БНР. А на мен ми беше приятно да открия още една личност, с която общуването е в хармония. Благодаря!

Разговорът ни (10 минути) можете да чуете ТУК. Записът започва с чувствена музика и от 2.50 нататък, леко насериозно преливаме в темата за препъванията и дистанцията в ‘танца’.

www.mediationtea.comГоворим си за неща като: Как в случай на криза/конфликт, може да се открие медиатор? Защо е препоръчително това да стане преди разминаването да е прекалено и защо може и след това? Какво прави медиаторът? Има ли все пак, нещо общо между подходите на медиТация и медиАция? Едно издаване за важно ми Отворено писмо. Защо медиацията е златен ключ за неподозиран изход? Каква е причината все още да предпочитаме да се съдим? За миротворчество в училище – живот и здраве, на есен с песен предстои младежите да разкажат. Кога знанието преминава в съзнание и в живеене в реална ситуация? И за усещането, когато двама души кажат заедно: това е! и си стиснат ръцете…

¡ Имате ли въпрос за това как да подходите за разрешаването на конкретен случай, в който сте участник? Искате ли да заявите случай за разрешаване?– можете да го направите така.

А за любопитните за Отвореното писмо – следва продължение 🙂

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*