За чая, за семената и за предстоящия им цъфтеж…

„Отдавна имах желание да посетя точно този курс по медиация и съм изключително щастлива, че успях и се докоснах до професионализма на водещата Катина, до тримата истински партньори – домакини и до прекрасните участници.

Впечатлена съм от същността на медиацията и “проблясването ми”, че е важно да си осъзнат и да познаваш собствените си емоции и конфликтите, бушуващи вътре в теб, за да си медиатор и да помагаш за конфликтите извън теб…затова и Катина е така успешен миротворец – тя вече е познала и войната, и мира в себе си, и в света.

Благодарна съм за пъстротата на споделения опит; за топлата грижа през цялото време; за прекрасния баланс на свободата на преживяванията и ясната рамка на случващото се в цялостния процес; за многообразието от методи, примери, разяснения; за изненадващите подаръци, за чая, за семената и за предстоящия им цъфтеж! Благодарна съм, че разцъфтя нещо ново в мен и бе споделено с прекрасни партньори – добротворци!!! БлагоДАРя от сърце, преживяването наистина беше дар!“

– Деница Белоконска, асистент полети (авиодиспечер) и психолог

Следващи дати на Сертифициращият тренинг за медиатори

Още обратни връзки

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*