За нашите тренинги – от първа ръка

Какво казват участниците в сертифициращият тренинг за медиатори на Ахая, септември-октомври 2016, в деня на приключването му?

„Много ми хареса аха-атмосферата – топлото отношение през цялото време, 100-процентовото задържане на вниманието през всеки от дните, провокациите, начина на поднасяне на информацията, с една дума – ВСИЧКО!

Проблесна ми, че хич няма да е лесно да съм медиатор, но какво по-хубаво от това 🙂 Препоръчвам Ви от първия ден и сигурно няма да спра да го правя при всяка възможност!

Към желаещите да изкарат този тренинг: Не се колебайте да поемете по пътя на аха-миротворящите медиатори! Обучението не се преминава, то се изживява, при това цялостно и с продължаващо и след това медено настроение! Екипът, начинът на обучението и аха-атмосферата ще ви грабнат от първата минута и ще ги преоткривате и след това като една прекрасна част от Вас и Вашето Аха!“

– Миля Димитрова, юрист и консултант по опазване на околната среда и изменение на климата; от София, но живееща в Родопите, с. Смилян

„Много ми хареса начина на „обучаване“, много ми пасва на мен. Поднасят се професионално, от сърце и от личен опит много неща и, който иска – взима си, споделя. Хареса ми как се изслушвахме, как се поощрявахме и обменяхме по естествен път.  Групата беше такава, че не усетих и миг на съперничество – кой е по-по-най. Обичайно има такова в групи, в които съм била част.

Невероятно е, че само за няколко дни почувствах всички толкова близки. За мен е невероятно – участвала съм в доста групи от подобно естество и никога не съм имала намерение и желание да продължавам контактите с хората.

Хареса ми новият начин, по който ме накарахте да погледна на някои неща – дори още не съм сигурна на кои и колко, но знам, че ще се разлеят вълни в живота ми от вашето камъче. Толкова „бутончета“ ми натиснаха всички… Дори предполагам повече, от колкото мога да осъзная в момента. Знам, че съм заредена с положителност, че тази сутрин пях с пълно гърло в колата на път за работа, че искам да продължа да споделям с вас хубавите неща в живота си…“

– Мая Капелова, бранд-мениджър, маркетолог

„Знаете ли какво е усещането, когато си на пътя си и нещата просто се случват, защото това е правилният път, моят си път?!

Аз се чувствах така: на правилното място, с правилните хора, по правилният начин. Последният ден се обърнах назад и си казах: това беше едно страхотно приключение!

За мен беше така. Защото съпреживях една цялостна емоция, не просто процес на обучение, усетих го не само с ума, но и със сетивата си всецяло и с всяко едно – уханието на хубав чай, мириса на домашно приготвените вкусотии, присъствието, слънчевостта и топлината, мекотата и, едновременно разумността, а също споделянето с всеки в групата. Аз слушах, но виждах! Началото беше само усета ми за нещата и как ги виждах аз за себе си. Краят беше букет от емоции, знания, осъзнаване и сигурността, че медиацията е като малко, подало се тънко стъбълце между скалите, което добива сила от слънцето и въздуха и ще израсне в красив, ухаещ и разперил клони храст с плодове.

За всичко това просто едно БЛАГОДАРЯ! Пътят е пред нас!“

– Елена Лефтерова, икономист, счетоводител и коуч

„Тренингът е персонален и цялостен: макар и участник в група, вниманието е поставено и върху всеки индивид. Катина Клявкова е изключително искрена в желанието си да ПРЕ-даде нататък онова, което знае. И повярвайте ми, има какво да се научи от нея. Много спокойна и себевладееща се – добър пример за следване. Уникалният й подход е в това всеки да изживее и участва в своя собствен процес на израстване като медиатор. Не на последно място, това е курс по човеколюбие.“

– Тася Тасова, лидер бизнес развитие

Следва продължение…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Нова вълна от медиатори. Аха, медиатори! – Ахая Център за медиация

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*