Обратна връзка от участници в тренинга май 2017

Ще Ви бъде ли интересно да чуете впечатленията на самите участници? Ето:

„ХаресАХА ми сродните души, с които се запознах на този тренинг. Още при първата ни среща почувствах, че съм на правилното място – у дома. Хареса ми божественото партньорско отношение на медиаторите-тренери към нас – бъдещите медиатори. Обучавате като същевременно ги миротворявате/трансформирате!

Горещо препоръчвам този тренинг на всеки човек, защото, ако не хората около вас, поне себе си ще омиротворите. А това неминуемо ще има положително отражение и на хората около вас. Ако имах власт да направя преки промени в образователната ни система, бих въвел медиацията като редовен (задължителен) предмет. И бих подкрепил преподаването на уникалния аха!-подход.“

– Богомил Господинов, компютърен програмист, консултант по информационни технологии и системен администратор в СУ „Св. Климент Охридски“, гр. Добрич.

„Топлото, приемащо отношение ме накара да се чувствам, сякаш се бях “върнала” “у дома”. Свързах се с прекрасни същности, с които обменяхме жива, чудотворна енергия. Благодаря ❤

Осветлихте един тъмен и тежък товар, който влачех със себе си дълги години. Осъзнах дългогодишното си участие в омагьосания триъгълник/кръг: жертва-насилник-спасител. Този заплетен възел се разсипа като пепел с избора ми от тук насетне да бъда равноценен и равнопоставен ПАРТНЬОР и да разпръсквам светлина и за другите, както го направихте и вие за нас. Благодаря ❤“

– Яна Павлова, предприемач мода, дизайн, психология

Хареса ми цялостният метод и подход на обучение. Отношението и приемането на всички нас, по един чист, искрен и топъл начин, който ни правеше спокойни и предразположени.

Проблясъците бяха много, но най-вече осъзнах, че каквото и да се случва с мен, в света винаги ще има хора, които да осмислят живота ми… без значение колко кратко е било тяхното присъствие до мен.

Препоръки за подобрение не бих могла да дам, тъй като това, което получих, поне за мен беше най-доброто. И ДА… горещо бих препоръчала тренинга на всеки, който иска да се докосне до този по-различен от масовото и красив в отношенията си, свят.

На този тренинг получих не само нови познания… тук аз открих най-чистите, най-топли и кристални отношения между хората. Едно приемане, което отдавна е напуснало живота на повечето от хората. Тук попаднах в онзи по детски неподправен свят, в който си казваш: „Благодаря, че съм Жива и мога да ви срещна.“ И да, наистина Благодаря, защото сега съм един по-богат човек… човек върнал в себе си вярата, че света може да бъде по-добър.

– Силвия Кирилова, моделиер, консултант продажби 

Следва продължение…

Сертифициращ тренинг за медиатори – информация и записване

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Нова вълна от медиатори. Аха, медиатори! – Ахая Център за медиация

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*