Медиация на работното място и… навсякъде – разговор в Еко и леко, Radio FM+

:)(: Ех, че хубаво…

ми беше от’ново да говорим с Калина Стефанова ♥ за проверките във взаимоотношенията (този път на работното място) в прекрасната й нова рубрика Еко и Леко!

Запис на разговора в ефир можете да чуете ТУК

„В понеделник (16.03.2015), между 14 и 15ч. – в началото на седмицата, в средата на деня, да разтворим сърцевината на яснотата помежду ни….За чистотата на отношенията ще споделяме с вас, с медиатора Катина Клявкова.“ Шоуто на Калина по Radio FM+

„След разговора в ефира на „Еко и леко” по радио FM+, с медиатора Катина Клявкова, за медиацията на работното място и …навсякъде, решихме да ви предизвикаме и възнаградим. През м.април, в София ще се проведе Сертифициращ тренинг за медиатори. Един от вас, ще спечели първите 10 часа (от общо 40ч.) абсолютно безплатно. Кой е този слушател, ще разберем след 15 април, тук в „Еко и леко”. На живо ще изберем щастливеца.

До тогава, очакваме да ни споделите: Реална конфликтна ситуация с Вас, от живота Ви и защо, според Вас тя е подходяща за медиация? Опишете я в 10 изречения (приблизително)! Моля да ни пишете на адрес: office@ahaya.bg

P.S. Еко (от гръцки: οἶκος, „къща“) и логия (-λογία, „изследване на“) – изучава взаимоотношенията между организмите, както и взаимоотношенията между организмите и средата, в която живеят. Основен предмет на изследване на екологията са екосистемите, взаимно свързани мрежи от растения, животни и други организми… Целта е решаването на проблемите за хармонизиране на взаимоотношенията между обществото и природата. (из Уикипедия, свободната енциклопедия). Хайде да погледнем на неудобната ситуация, Еко и Леко – в здравословен, естествен климат, да я опростим, да сме начисто и то, споделено!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*