„Търся те за един много безнадежден случай…“

 

and.pic.blog.mediationtea.com

„ – Търся те за един много безнадежден случай. 🙁 🙂

Мислейки, как хем да угодя на клиента си, който е изпаднал в крайност, хем да избегна ненужното злепоставяне на невинни хора и цяла институция покрай този спор, тихичко поговорих с колегата адвокат и я убедих да отложим делото и да отидем на медиация – дано пък така се тушират нещата. Наясно съм, че случаят е много, много сложен, моят клиент е много особен, но с подходящия подход би могъл и да се укроти и да подходи по-разумно. Тук си трябва много, много специфичен подход, тук трябва твоя опит и умения… абсолютно съм убедена в това. (адвокат)

– Отворена съм за квантово трансформиране на всякакви безнадеждни и сложни случаи, знаеш. 🙂 (К-медиатор)“

Ето така започва най-малко един от дните ми всяка работна седмица. И в 90% от случаите, завършва с всеобщ възглас: „Ура! Браво на нас! Благодаря!“

Наблюдавам се как в наситената динамика на самото случване, все по-рядко успявам да запиша тези интересни истории. Най-често ги споделям в разговор – в спонтанния диалог се чувствам винаги у дома си. Но буквално всеки човек, който срещам ме подсеща да ги описвам, за да стига до повече хора, на които може да е полезно. И с чаша чай до мен, сядам и пиша – разкази за някои от тях, можете да прочетете тук.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*