Нова мощна група от медиатори – май 2023

Нова вълна от медиатори се вля в жадното ни за чуваемост и мир, общество!
Щастлива и благодарна съм, че този път те са особено мощни:
съзнателни, мъдри, центрирани личности, общуващи чисто, работещи дълбочинно, изкусни и отговорни!
Можете спокойно да им се доверите за градивна подкрепа за разбирателство във взаимоотношенията ви още СЕГА, навреме и особено ПРЕДИ и ВМЕСТО всяка мисъл за воюване по съдебен път.
Тези Човеци – експерти по конструктивен диалог и партньорско общуване – вече са налице и видях как могат да създават устойчива миротворна среда с правилната нагласа и с най-доброто, на което са способни!
За мен е смиряваща чест да съм до вас и да се развиваме заедно. ♡ Грейте, миротворци, медиатори!
"Blessed are the peacemakers on Earth for they awaken blessings among us all." - W. Shakespeare

Благодаря смирено за силното поле на взаимообмен 

Тук можете да прочетете част от обратната им връзка, която тече непрекъснато... Благодаря!
“Изключително ценно и практическо обучение! Възможност за реална практика на наученото и получаване на обратна връзка. Индивидуалният подход спрямо групата ми хареса много. Възможността за дискусии и обратна връзка също!”
– Невелина Цочева, психолог, медиатор
“Различното обучение по медиация с различния обучител – Катина! Ако искате да се потопите в миротворчеството и да преживеете една вътрешна хармония, за да достигнете до формиране и развиване на умения за помиряване, то това е Вашето обучение. С лекота и усмивка ще преминете през целия обучителен процес и няма да усетите как ще придобиете една нова професия, която ще е гарант за Вашето лично и професионално развитие.”
– Иван Пейчев, психолог, медиатор, обучител, председател на УС на Сдружение “Асоциация Пелаго”

„Курсът предоставя възможност за дълбоко навлизане и разбиране на същността на медиацията, с предоставянето на похвати за трайно и дълбоко разрешаване на спорове, така че всички участници в процедурата да бъдат удовлетворени както за конкретния въпрос, дал повода да се обърнат към медиатор, така и в общо човешки план. А Катина и Дани са наистина вдъхновяващи и зареждащи, преживяването с тях бе великолепно!“

– Елена Радева, адвокат, медиатор

∴”Днес пред нас се отвори още една врата в житейски и професионален план – вратата на медиацията.
???? Медиацията е катализиращ процес, в който спорещи страни избират медиатор, за да им помогне да проведат партньорски диалог с цел намиране на най-здравословния за тях изход от ключова, затруднена ситуация.
???? Да стана медиатор за мен е инициация в Миротворчеството. Чрез психотерапията и духовната ми практика ежедневно се сблъсквам с противоречията и конфликтите вътре и около нас. Последните години тази тема ме притегля към себе си и представлява поле на изследване, както и на работа по характера и мирогледа ми. Винаги съм бил по-тих, отдръпнат, изчакващ, даващ пространство, изслушващ всички гледни точки и търсещ есенцията. Сега медиацията ми дава нова възможност всички тези склонности да бъдат от полза.
????️ Ние постоянно се срещаме с противоречия и конфликти – в себе си и във взаимоотношенията ни. Медиацията е още един подход, който помага да се интегрират противоречията и да се достигне до трансформацията и задълбочаването, които всеки конфликт носи в себе си.
❤️ Благодаря на Катина Клявкова , моят учител в медиацията за ценното знание и вдъхновение, което ни предаде през последните седмици.
???? Благодаря на Beatrissa, че вървим заедно по този път на израстване, смисъл и любов.
???????? Ако някой от вас има нужда от медиатори за разрешаване на спор или затруднена конфликтна ситуация с друг човек, може да ми пише.”
– Даниел Троев, медиатор, психолог, психотерапевт, медиатор
Център за медиация Ахая

“С най-прекрасната група и колеги на света завършихме сертифициращо обучение за медиация при една красива, дълбока и нежна душа, която безкрайно много обичам! ????????????

Няма друг медиатор в България, на когото бихме се доверили да ни обучи ????

Благодаря за полето, благодаря за вдъхновението, благодаря за синхроничността, която ни доведе да се срещнем отново по нов начин, Katina Klyavkova????????????

… Наблюдавам притихнала с огромно преклонение (да, това е точната дума!) как Животът се разгръща абсолютно синхронично и всичко, ама всичко си е на мястото.
Всяка една среща, всяко едно събитие, всяко едно “случайно” запознанство с някого, всяко едно обучение, всеки един вътрешен импулс, който сме решили да чуем и да послушаме (защото има много такива, които заглушаваме и отказваме да последваме). Наблюдавам как всеки един човек ни е изключително важен в даден момент от живота, как никой не идва случайно.
С тази прекрасна нежна дълбока и широка душа Катина Клявкова – Медиатор се познаваме вече 12-13 години, не знам точно колко станаха, но се усеща като цяла вечност. Бих могла да кажа, че Йога ни събра, или че общи интереси ни събраха, или че онзи душевен импулс да изследваш дълбините ни е събрал, но не… всъщност точно Животът ни събра, защото той си знае работата.
През всички тези години медиацията беше нещо, в което знаех, че един ден ще се гмурна и, че ще изследвам когато получа вътрешен импулс/повик/задвижване към това, когато му дойде времето. Понеже аз се научих да се вслушвам отвъд плановете и рационализациите на ума и отвъд чувствата на сърцето, да си чувам импулсите в стомаха кога да се задвижа към нещо и кога да изчакам. И ето, че и този момент дойде за това обучение и надграждане. И той не идва случайно точно сега и точно тук.
С точно тази група от мои най-близки, любими и обични хора, точно на това място, което създадох с огромно желание и вдъхновение Център за събития “Индра” и точно с тази прекрасна мъдра душа Katina Klyavkova , на която сме безкрайно благодарни за това, което тече през нея, за призванието, което си живее и, което споделя така щедро с нас. БЛАГОДАРЯ! ❤ Звънти ми! Тук и сега съм… Има ме. Има ни. Случваме. Вървим го Пътя. Докогато дотогава. ????
– Стефи Божилова, психолог, психотерапевт, хипнотерапевт, регресионист, йога инструктор, медиатор
Още един ценен инструмент за по-смислено изживяване и служене в живота. Бях поведена по пътя на Медиацията от светлата, слънчева и широка душа Katina Klyavkova, която е страхотен медиатор и дълбок човек. Събрах само и единствено ценни и приложими методи за служене и миротворчество. Голямо благодаря! Благодарение на това интересно преживяване и чудесния ми учител в този път, вече и аз мога да добавя още една смислена роля в живота си, а именно тази на медиатор. Медиацията е подход, който много силно откликва на моите вярвания за по-добра, здрава, смислена и дълбока комуникация, която води до много (понякога неочаквана) красота. Разрешаването на конфликти чрез човечното, неутрално, емпатично, уважително и ненасилствено присъствие е възможно. Така че, който смята, че има нужда от този чудесен метод, за да постигне споразумение с някого, и усеща, че аз мога да бъда част от неговия процес на спогодба чрез ключовите принципи: Доброволност, равнопоставеност, неутралност и поверителност, може да се свърже с мен. ????
– Мариета Георгиева, психолог, медиатор

“Днес бях иницииран в храма на медиацията! Едно прекрасно обучение, водено с много любов и споделеност! Едно обучение с много “Аха” моменти! Благодаря на всички колеги за силното поле и че преживяхме това заедно! Благодаря на Катина Клявкова – Медиатор за любовта и отдадеността, с която ни въведе в това!”

– Павел Панайотов, психолог, хипнотерапевт, медиатор

“Сега се сещам още нещо. Малко след това обучение по медиация, участвах в друго обучение от основната ми работа свързано с продажби и по добра комуникация с клиенти. И ни разделиха на две групи и на всяка група сценарий. Задачата е давана, мисля в Харвард и много малък процент стигат до решение за определеното време! Та задачата беше (по памет пиша): ние сме две лаборатории за биологично оръжие и има биологична заплаха за група от хора съответно ма нашата лаборатория например за Щатите на другата за Канада ! И на двете са ни нужни определен вид портокал, за производството на антидот и спасяване на хората. Единствен производител на един остров, който може да ги достави. Но и на двете лаборатории са им нужни определени тонове и той ги продава на една и съща цена, като се е срещнал и с двете компании. Та се сетих за притчата за портокала ❤️ която разказа и я има в книгата! И си казах: да подходим различно ! И заедно… за няма 10 минути разбрахме, че всъщност ни трябват различни части за портокала ! Спасихме хората, разделихме си сумата и всички бяха доволни ! Та това не е стандартна обратна връзка, но ми се прииска да споделя ❤️
– Павел Панайотов, психолог и психотерапевт, медиатор
Следва продължение…
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Бъдете първия коментирал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*